Tack för maten!

Ja, i lördags var vi på Depå Grande i Rissna och åt julbord. Gott! …och så dj-kla bra att ha julbord inpå knutarna – fortsätt så!

dsc_0333-1Min fru och våra katt Tippen, dom är lika envisa båda två, men den här ronden vann min kära hustru, till kattens förtret.
Susanne har julpyntat och satt upp ljusstakarna i fönstret – just precis där katten vill ligga. Efter en par veckors fight om vem eller vad som skall ha sin plats i fönstret, så lessnade katten till slut och knuffade helt enkelt ner ljusstaken och alla lamporna gick sönder. Då, i nästa rond, tog frugan fram ett spännband och drog fast ljusstaken runt fönsterbräden, så hon leder faktiskt på poäng nu!!
Men skam den som ger sig tänker katten, så nu ligger hon där inklämd och funderar ut nästa drag i den här matchen. Jag följer detta med spänning.

Själv har jag repat ikväll, Crossroad jobbar med några nya låtar igen – alltid lika kul!

Jag letar förresten nån ny bra talbok, nån som har nå’t bra förslag? Jag ”läser” just nu Harlan Coben – Den enda lögnen. Får väl se vad man hittar… Det finns ju en del att välja bland, men man vill ju ha någon med bra uppläsare, de e jätteviktigt för mig när det gäller talböcker, annars åker tankarna iväg direkt…

Ha det gott!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Heléne
Guest
14 år sedan

Nix. Vad jag har förstått är Hypnotisören debuten, och tydligen är det så att Lars Keppler är en pseudonym. Det är tydligen ett par som ligger bakom och det planeras 7 el 8 böcker i en serie.

Heléne
Guest
14 år sedan

Lee Child Trubbel – Himla bra.
Ska själv ge mig på Hypnotisören av Lars Keppler, återkommer med betyg om du vill 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x