Söndag, ny tid, snart ny månad…

Söndag och lite seg….

Det brukar vara lite segt dagen efter en spelning – men det var en riktigt rolig spelning igår i Lunne, Brunflo. Inte så stor tillställning med massor av folk men ändå en 60-70 pers på byfesten – och dom höll igång hela kvällen och älskade varje skön gammal goding till rocklåt som vi drog iväg….

Vissa låtar fick vi spela flera gånger, t.ex. AC/DC’s You shook me all night long. Men det var nog tur det att dom ville höra en del låtar flera gånger för det var en mastodontspelning som började före  halv åtta!!! Låtarna/repertoaren räckte liksom inte till!!
Nu körde vi inte ända fram till 01.00, men ändå…en låååång spelning!

…och den här kvällen började vi med extranumret,  utifall vi skulle hänga löst 🙂

Så inledningslåten blev I’m yours!
Ja,ja, ”giget” gick bra, arrangören och publiken var nöjda och ville ha en repris till våren…

Idag har vi firat en 18-åring med lite sång, tårta och paket! Emil har fyllt! Grattis igen till dig! Nu är du myndig och får ta lite större ansvar själv 🙂 (fast just det vill dom inte höra, bara allt det andra om vad man får göra när man blir myndig 🙂 )

Ja, så har jag ju varit iväg och opererat ögonen också sedan förra inlägget, så jag befinner mig fortfarande i ett konvalecent-tillstånd och synen är det väl fortfarande lite si och så med, men det ska väl komma tillbaka sakta, sakta….jag ser redan bättre än i torsdags, direkt efter operationen. Skriver och läser utan glasögon nu – bara det är en framgång! Men jag märker att ögonen (och huvudet) blir trött lite fortare….

Måndag imorgon och ny månad… och idag gick vi ju in i vintertid. Det blev ju tvärmörkt i eftermiddags en timme tidigare än vanligt!
På tal om väder och sånt. Mellan fredag och lördag morgon kom det 22,8 mm regn här i Rissna! Så då försvann den sista snön som fanns kvar….lite trist faktiskt, när det hade blivit så vitt och fint.

Nä, nu det dax att vila ögonen inför en ny arbetsvecka. Tänk på att även en måndag kan vara en bra dag 🙂

Sköt om er och kram!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x