Söndag kväll

Jaha, då har man gjort av med en helg till….dax för ny arbetsvecka!

Det blev en ganska lugn helg faktiskt, däckbyte på bilen, ominstallation av Susannes dator som hade fått sirap i processorn, lite ”musikrepande” naturligtvis samt lite annat pyssel.

Igår fick mitt MODO återigen stryk och börja nu ligga på den plats man är van vid, strax utanför slutspelsplats. Ja, nu ska jag inte ge upp än, men det har ”häxat” lite för Tjalle’s lag.

Idag har vi repeterat igen, vi ska ju ut på turné nästa helg. Det kan bli en intressant spelning på flera vis, jag berättar mer om det lite senare fram i veckan.

Snart rockafton – Zenit Rissna
Sen är det ju snart dax för Rockafton på Zenit i Rissna också! Det tror jag blir en kanonkväll där vi i Crossroad och Åsgård Band ska hålla igång i 4 timmar – det blir nog hålligång den kvällen! Kommer med mer info naturligtvis när vi är inne i november! Välkomna då alla!

Det har blivit en löprunda också idag. 8km-vändan. Det gick rejält tungt idag, vet inte vad det berodde på men det gick tuuuuuungt……

Lite jobb i studion har det också blivit – det är nå’t jag verkligen gillar. Hade jag varit ung idag hade jag inte tvekat en sekund på att jobba mer med musik – musik är ju helt underbart!

Nä, det är väl dax att slå igen de ljusblå (eller vad jag har för färg på ögonen, jo..dom är nog blå i alla fall…).

Sköt om er! Vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x