Solsting eller….?

Hmm…, ja, grannarna trodde nog jag fått solsting i eftermiddags när jag i 29 graders värme kliver upp på taket och sätter mig på en svart takplåt.
…och det höll jag banne mig på att få också….

Vi har haft en otroligt varm och vacker dag, liksom igår. Så starten på semestern kunde inte ha börjat bättre vädermässigt! Ikväll när jag skriver det här (kl. 23.15) är det fortfarande över 20 grader ute! Underbart!

Men orsaken var att jag blev tvungen att leka ventilationstekniker några timmar. Så nu har man det också i sin CV 🙂

Gummibussningarna som håller fläkten hade helt enkelt gått av och motorn ramlat ner på infästningen. Så det blev till att tillverka egna (var tvungen att göra ett specialverktyg t.o.m. för att få dem på plats). Varken ventilationstekniker eller såna där specialbussningar finns ju att få tag i, i Rissna under helgtid…

Men nu är det fixat och fläkten snurrar igen….

Ett fång blommor

Naturen är fantastisk i all sin prakt. Jag tog med kameran och gick en liten runda runt gården och fångade några på bild. Inga märkvärdiga blommor alls, men om man kommer dom lite närmare inpå så ser man en fantastisk färgprakt som man inte tänker på till vardags. Man bara susar förbi dom i full fart. Man hinner inte njuta riktigt.

Gå ut och plocka några blommor! Ge till bästa vännen en bukett sommarblommor – garanterat lika mycket uppskattade som att få köpta blommor.

Ikväll blev det glass o jordgubbar…. jag verkar gilla det!

Första dan på semestern – och det börjar rycka lite i ”fjällvandrarnerven”, det är så jäkla skönt att gå i fjällen! En frihet som saknar motstycke faktiskt. Koka kaffe på fjället och njuta av utsikten, bara vara, kämpa några timmar under vandringen och sedan få krypa ner i tältet och bara må gott – det är avkoppling för mig! Häromåret gick jag en extra vandring på egen hand och det kändes som en riktig utmaning, att bara ha sig själv att lita till, inte en själ så långt ögat kan nå… Får se om det inte ska gå att planera in en så’n lite senare i höst – om jag törs gå ensammen 😉

åsså måste jag få avsluta med en ”molnbild” tagen ikväll när solens strålar silade fram mellan molen!

En lite ”drömsk bild” och kraftfull…. och drömmar finns ju alltid inom oss…..


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x