Slutförhandling av Adam A7X

Nu är slutförhandlingen klar här hemma.
Frugan visste inte att vi var i ett skriande behov av studiomonitorer här hemma. Men nu har hon förstått behovet och det verkar som förhandlingarna är klara.

ADAM A7X

Adam A7X, vad är det då? Jo, det är s.k. närfältshögtalare av hög kvalitet som man använder vid lyssning och mixning av inspelat material i musikstudion. Just nu använder jag stereohögtalarna vilket är direkt fel i inspelningssammanhang. Man måste ha högtalare med rak frekvensgång och snabb och disktinkt reaktion för att inte missfärga lyssningen av det man spelat in. Det klarar inte vanliga stereo eller hifi-högtalare. Riktiga studiomonitorer är otroligt avslöjande och underlättar mixningen betydligt.
Om du har en hemstudio och är intresserad av vad jag tycker om dessa högtalare så hör av er så ska jag ge er min bild av ljudet ur dessa monitorer.

Det blir ett mycket fint tillskott i min studio här hemma!

PS! Jag har en kollega på jobbet som tydligen satt i en liknande situation tidigare, där hon inte förstod att familjen var i skriande behov av en moped – en gammal Zündapp. Tydligen löste sig även det problemet, med hjälp av maken – skönt!

Vi hörs music lovers – och tack frugan för förståelsen av vårt behov!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Guest
Eva
14 år sedan

Detta måste kommenteras, men jag vet bara inte hur. Blir ju helt mållös av detta, och full i skratt 🙂 Är det månne så att du snackat ihop dig med min make? Att ni bildat någon slags pakt mot oss fruar??? Ja ja, i vilket fall som helst så ska ni vara glada att ni har fruar som värderar er så högt så att vi låter er spendera pengar på era ”pojk-drömmar”!!! Och bara så ni vet så är det ju snart morsdag. Då hoppas vi förstås att våra investeringar i er ska återbetala sig i form av vackra genomtänkta… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x