Nu är slutförhandlingen klar här hemma.
Frugan visste inte att vi var i ett skriande behov av studiomonitorer här hemma. Men nu har hon förstått behovet och det verkar som förhandlingarna är klara.

ADAM A7X

Adam A7X, vad är det då? Jo, det är s.k. närfältshögtalare av hög kvalitet som man använder vid lyssning och mixning av inspelat material i musikstudion. Just nu använder jag stereohögtalarna vilket är direkt fel i inspelningssammanhang. Man måste ha högtalare med rak frekvensgång och snabb och disktinkt reaktion för att inte missfärga lyssningen av det man spelat in. Det klarar inte vanliga stereo eller hifi-högtalare. Riktiga studiomonitorer är otroligt avslöjande och underlättar mixningen betydligt.
Om du har en hemstudio och är intresserad av vad jag tycker om dessa högtalare så hör av er så ska jag ge er min bild av ljudet ur dessa monitorer.

Det blir ett mycket fint tillskott i min studio här hemma!

PS! Jag har en kollega på jobbet som tydligen satt i en liknande situation tidigare, där hon inte förstod att familjen var i skriande behov av en moped – en gammal Zündapp. Tydligen löste sig även det problemet, med hjälp av maken – skönt!

Vi hörs music lovers – och tack frugan för förståelsen av vårt behov!