Skrapa rutan-dags….

Bara att vänja sig antar jag.
Vintern är i antågande och…, just det, Elitserien börjar ikväll, månad.

..och igår var det fint stora delar av dagen. Alla grannar var ut och klippte gräset i solen. Inte jag, jag sparade tills det började regna på eftermiddagen…hmmm, varför blir det alltid så….

Älgjakt...

Jag åkte Singsjövägen igår – och det var full fart på älgjakten efter landsvägen. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om att man har en hel passkedja efter en allmän väg. Det känns faktiskt lite ”kymigt” (obehagligt) att åka efter vägen när så många sitter längs vägen och väntar på att en älg ska dyka upp.
Efter några kurvor funderade jag faktiskt så här;  –Undrar om det sitter ännu en passare här bakom kröken, hoppas inte han siktar på nån älg åt mitt håll.

Tittade in på ICA Maxi på Stadsdel Norr igår. Jag blev faktiskt inte så imponerad som jag trodde jag skulle bli (kan man överhuvud taget bli imponerad av en mataffär). Visst, det fanns massor av varor i alla möjliga storlekar, fabrikat och smaker och en ljus och trevlig affär, men jag hade väntat mig nåt mer… Vet inte vad, men för mig är stormarknad lite större affärer med byggavdelning, hemelektronik mm.mm.
Nu finns det ju gott om utrymmen på Stadsdel Norr, så det kanske blir ett bra handelscentrum så småningom.

I lördags rockade vi i Crossroad loss på kulturell mark – vi spelade i Hissmofors på Allan Edwalls hemmaplan. Det var fullt drag på kräftskivan där – några norrmän var på plats och jäklar vad dom gick igång på ZZ Tops underbara låt Gimmie all your lovin!!

Vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x