Så mycket bättre…

Följer ni med i den TV-serien?
Lördagar 20.00 i TV4. Det är ett kanonprogram tycker jag!
7 artister som får turas om att vara ”värd” för en dag och de andra artisterna får göra tolkningar av dennes låtar  – och ibland blir det riktigt bra versioner som dyker upp, Jag märker förresten att flera av dem har börjat spelas på radion. Eftersom jag spelade själv i lördags fick det bli ”söndags-slapparnöje” att titta på programmet i repris.

Alla artister gör faktiskt helt underbara tolkningar av sina ”kollegors” låtar. Och bandet! Hjälp vilket bra band som står där och kompar dom!

Petra ”September” Marklund är en av de artister som verkligen kan fånga andra artisters låtar och göra dom till nya, fräscha versioner. T.ex. häromveckan när hon tolkade Petter’s Mikrofonkåt….

Plura gör alltid låtarna på sitt sätt och i lördags tyckte jag verkligen att han fick till Sandelins låt till en verklig ”radiodänga”. Svängde riktigt bra i mina öron. Då åkte volymen upp på högsta (nja inte alldeles då, för då skulle nog grannarna ringa) och det poppades! Nu är jag väl lite svag för just den här typen av svensk pop o rock också ska jag väl säga… Men jag tror det blir en liten ”hit” för Plura.

Den hon vill ha…

Nä, nu ska jag ladda in lite nya låtar i mobilen, alltid bra att ha även om jag har Spotify också…
På tal om mobilen, jag tappade den i golvet rejält idag och efter det så fungerar inte handsfree/hörlurar – riktigt jobbigt faktiskt när man har ett jobb där man ofta sitter i telemöten.
Jag har beställt en ny iPhone, men det är lång leveranstid på den. Som tur var så hittade jag ett gammalt Bluetooth-headset som jag får använda tills nya telefonen kommer. Men jag gillar inte riktigt bluetooth-seten. Det är inte lika bra ljudkvalitet i dessa och när man har telefonen som arbetsredskap så vill man ha ett bra ljud.

Jag har förresten uppdaterat min gamla iPhone med nyaste programvaran iOS 4.2 och banne mig blev inte luren lite snabbare – det tackar vi för! Den har ju vair riktigt seg på gamla iPhone’s sedan version 4.0 kom – men nu blev det lite bättre. Bättre batteritid är också utlovad – och det är ja bra!

Sköt om er alla – vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x