Ring klocka Ring… – Gott Nytt År!

Året går mot sitt slut och ett nytt ska ta vid!

Ett omtumlande år har det varit med byte av arbetsuppgifter flera gånger, likaså byte av ledare ett flertal gånger och byte av ögon. En ögonoperation har jag genomgått och den är väl inte ”avklarad” riktigt ännu, det krävs nog lite justeringar av synen, men det är inget som kan göras nu så nära inpå operationen. Några rumsrenoveringar har det också blivit, bl.a. bygget av den lilla hemstudion som jag huserar i.
Inom musiken så har det varit skaplig fart. Har faktiskt varit ut och spelat rätt så många gånger detta år och det är alltid lika roligt. Likaså lite inspelningar i min studio.
Att ge sig ut i naturen har varit sköna avkopplingar från vardagen och fjällvandringen med familjer hör till en av dess höjdpunkter. Tyvärr blev det bara en vandring i år.

Det har hänt mycket, både stort och smått men det jag vill minnas tillbaka på är ändå de lite mer enkla sakerna i livet, njutningarna i all dess enkelhet.

Tänk t.ex. att få ta med kaffekoppen ut i det fria en sommarmorgon och lyssna till fåglarna som redan är uppe och sjunger för fullt.
Att få gå ut i vår vackra natur och känna det fria, enkla i att bara vara.
Att få hänga på sig gitarren och spela och sjunga lite tillsammans med vänner, kanske vid en eld och ha det mysigt i all dess enkelhet.
Att få knäppa på sig skidorna och ge sig ut och åka i längdspåret eller i en härlig slalombacke.
Ja det finns mycket att njuta av och se tillbaka på.

Och när sensommaren och hösten kommer att få ta på sig skalplaggen (ja, det ju Lundhags reklampelare som är ute då) och ge sig ut i fjällen och njuta av dess natur.

Så, med eller utan skal på, ser jag nu fram emot nästa år – att få njuta av musik, natur, fjäll, familj, vänner, nykokt kaffe, ett glas vin…

Gott Nytt År!

Bilden ni ser ovan är tagen strax före jul när dagarna var som kortast. Solen brinner för fullt och försöker skapa lite ljus strax över horisonten, mer än så orkar den inte dessa dagar. Men nu går vi mot ljusare tider.

Nedan en bild från våra egentillverkade ljuslyktor av is

Sköt om er i nyårsfirandet!Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Guest
Eva
13 år sedan

Hej!
Vill bara skicka en hälsning och hoppas du får ett fint år med massor av musik i alla dess former, och att det kanske lugnar ner sig lite på arbetsfronten!
Gott Nytt År!
/ Eva

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x