Nyårsafton 2013

Sista dagen på året – dags att låta tankarna gå igenom året som varit och fundera på hur 2014 kommer att se ut, vad som finns i kikaren och kanske och dags att fundera ut några nyårslöften.
Själv är jag dålig på att hitta på några bra nyårslöften och det är ännu svårare att hålla dem sedan 🙂

Året som gått har varit omtumlande, jag har hittat en underbar kvinna att ge och få kärlek av. Det är underbart att få uppleva den lyckan. Det har varit ett minst sagt intensivt arbetsår med mycket på mitt ordinarie jobb samtidigt som nästan all fritid har lagts till projektledning av fibernätet som vi bygger här just nu. Under nästa år ska det bli klart och fritiden kommer förhoppningsvis ge möjlighet till mer utevistelse och upplevelser.

Här på rissna.se har det inte varit så mycket mer än Melodikrysset under året och det har varit ett fantastiskt tryck på sidan under helgerna. Det är kring 10.000 unika besökare varje månad och den skara som är med och kryssar är duktiga kryssare som snabbt som ögat hittar de rätta svaren.
Fotograferandet är också något som gått på halvfart under det gångna året, något som jag hoppas att det ges lite mer tid till. Det är fantastiskt att få ta med kameran och ge sig ut i naturen och kanske, kanske få se något intressant att fota.

Dags att ge sig på nyårsmiddan nu. Jag och Birgitta ska fixa en härligt god trerätters och sedan blir det Skål! framåt midnatt.

Nu önskar jag er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Gott Nytt År!
Gott Nytt År!

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x