Nya skidor

Jodå, i helgen var vi iväg och köpte nya skidor, inspirerade av alla duktiga åkare på TV.
fina grejer som tar vem som helst mellan Sälen och Mora, sa försäljaren – och en femmil skulle inte heller vara några problem 🙂

..och hur har vädret varit sen dess?!?! Jo, det har regnat och varit +5 grader!!
Så till sommarsemestern ska jag köpa ett gäng paraplyn och se om samma sak funkar där – det borde inte regna en droppe isåfall – f-n tro’t!

Jag fotade snö-överhänget på baksidan av huset igår (5 minuter senare hade allt åkt i backen). Det är fantastiskt att se hur mycket det kan hänga över innan det rasar

Imorgon onsdag blir det i alla fall en sväng in till Östersund för att gå på konsert med Louise Hoffsten – det ska bli intressant! Hon är ju en jäkel på munspel och har sköna bluesiga låtar! Återkommer med recension.

Vi börjar närma oss Jamtlands Nationaldag också den 12 mars! Det firas som vanligt här i Rissna – vi är en av länets största och duktigaste firare av nationaldagen – det bjuds naturligtvis på nationalrätten kolbulle nere vid gamla skolan i Rissna. Det här jippot var nå’t som jag och Bosse Lindgren drog igång för många år sedan och har sedan blivit tradition. Ofta är lokalpressen med oss och gör lite reportage – kul! Musikunderhållning brukar det vara varje år också! För er med Jamtlandsflagga – kom ihåg att det är flaggdag då!

Strecket
Just det, nu har mitt kära MODO hamnat under slutspelsstrecket igen – matchen mot Skellefteå i måndags gick inte enligt planerna. Nu är det en strid på kniven de två sista matcherna i serien om vem som ska knipa den sista slutspelsplatsen. Det finns möjligheter för både MODO, Timrå och Luleå (och går det illa för Frölunda kan dom också hamna utanför) att knipa den sista plasten. Spännande!

Jag var faktiskt och såg Foppa och Markus Näslund i matchen mot Timrå förra veckan – kul att se ”storpöjka’n” live!

Snödjup på SMHI i Rissna: 51 cm

Vi ses och hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x