MODO-Timrå 3-2

Hej,

Ikväll provade jag på att ”köpa” en Pay-Per-View match på TV för att titta på hockey. Valde naturligtvis Modo-Timrå och jag och Anton, sonen, parkerade oss framför tv’n. Det blev en riktigt spännande match, där MODO tryckte in 2-2 endast 10 sekunder kvar av matchen, sen ett segermål i ”sudden” – härligt – och – äntligen seger!!

I gästboken hittar jag en post om att Djurgården kommer att vinna Elitserien i år – grattis säger jag, men då får ni inte förlora hemmamatcher, som ikväll mot Skellefteå.

Jag är fortsatt imponerad av besöksstatistiken på rissna.se – det ligger på draga 700 unika besökare per månad!!

..och jag tror banne mig att jag har samma besökarantal av rådjur i trägår’n också snart – idag var dom 4 stycken här och mumsade på allt möjligt…

dsc_01241 dsc_01331

..och idag kunde man även se skymten av solen som lyst med sin frånvaro i 9 dagar…

Vad säger ni om det här då? Är det nåt ni skulle vilja testa/göra?
Det sitter ett helt gäng grabbar och spelar dataspel under två dygn i sträck på Zenit i Rissna. Ja, ni läste rätt, 2 dygn… Dom är inne på sitt andra dygn nu – det kallas LAN…

Jag kan inte låta bli att slås av tanken – hur ska det bli i framtiden – umgänge mellan könen (killar-tjejer) verkar inte existera i samma utsträckning som tidigare, killarna har inte tid. Datorn är mer intressant… Ja, ja, vi får väl se…

Har ni börjat ladda ännu – för rockfest på Zenit?

Vi hörs och ses!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x