Det blev några timmar i studion idag.
Och jäklar vad timmarna går när man sitter där och grejar med musiken!

Jag håller ju på att skriva en ny låt och det var meningen att det skulle bli en ”medelfartslåt” med komp och allt men det blev istället en…ja, vad ska jag kalla den? En visa / ballad eller nåt utan trummor och bas som jag annars oftast använder mig av. Har faktiskt använt mig av lite stråkar tillsammans med min gitarr.

Men melodin blev klar härom veckan och texten blev klar idag och det känns bra i alla fall!

Ska bli intressant att se (höra) slutresultatet tycker till och med jag…
Men det blir en sång som funkar om man är i en ”saknande” sinnesstämning eller vad jag ska kalla det, eller drömmande, eller längtande, eller väntande, eller på en begravning eller en sen kväll vid lägerelden…jo, där funkar den nog allra bäst!
Jag har i alla fall påbörjat sånginspelningarna idag och sen kommer körer, solon och annat ”kosmetiskt”. Funderar på att lägga in ett munspelssolo också…får se om jag väljer det men munspel funkar ju även vid en lägereld en sommarnatt…

Låten kommer nog att spelas av mig i sommar vid nån lägereld!

Jag har ju lite mer ideer för kommande låtar och då får jag väl se till att få lite mer tempo 🙂
Har ju en hel ”önskelista” liggande på låtar att spela in 🙂

Trevlig fortsättning på lördagkvällen!