Idag har vi den 14:e – solen skiner idag igen efter lite regn och rusk.

Igår var jag på skolavslutning och det är alltid lika vackert och fint i kyrkan. Sång och musik av duktiga ungdomar. Jag har även hunnit med en kortare fjällvandring med sonens klass denna vecka. Vandring och tätning i strålande sol i Storhognaområdet.

NI7_5058-1

Det var många tält som skulle upp vid lunchtid.

NI7_5057-1En liten bit från tältplatsen finns en underbart vacker plats med två fall och här kommer en bild från det övre fallet. Fallmoran heter området. För er som har möjlighet att ta en kortare tur om ni någon gång är på Storhogna så kan jag rekommendera detta fina område.
Längtan ut på fjället är stor nu igen…

Det verkar som melodikrysset är två timmar idag, alldeles för lång tid för mig att sitta inne denna vackra dag. Önskar alla lycka till med kryssandet!

V1: Rätt förnamn på kompositören? Wolfgang Amadeus Mozartwolfgang-amadeus-mozart

Ha en trevlig helg alla, jag ger mig ut i det vackra vädret nu!

Kram/ Bengt