Ljudbokdax

Hej,

Jag har fängslats av ljudböcker de senaste åren och nu när det är så händigt att ha med i telefonen, så är det perfekt att lyssna på under resor och innan det är natti-natti,
Igår läste jag ut Ö-morden, en för mig seg och lite lånddragen bok utan händelser som fängslade mig, så den har jag dragit på länge. Nu är det dags för nästa bok, jag har precis laddat ner Aldrig fucka upp, av Jens Lapidus. Jag läste hans förra bok, Snabba Cach, och gillade verkligen den. Det ska bli intressant att läsa hans uppföljare.

Ja, semestern avslutades på köpcentret Birsta i Sundsvall idag.. och visst IKEA är billiga, men det drar iväg fort ändå och kassarullen slår volter innan det är dags att betala.
På vägen hem föreslog jag att vi skulle åka över Bispgården för att få se lite nya vyer än gamla vanliga E14. -Javisst, svarade frugan, det kan vara intressant! ……… .ssss….sssss..zzzzzz…..zzzzz… sedan somnade hon och vaknade när vi var i Bispgården, så jag frågade om det var intressant att åka den här vägen istället för den vanliga?
Ingen kommentar tillbaka…. 😉

Sköt om er! Imorrn ska jag montera IKEA-skåp!!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x