Katt, jul, Lundhags och jag….

Söndag kväll i timmerkojan…

Timmer och timmer, inte mycket timmer i dagens hus. Men visst vore det mysigt med ett timrat hus, långt ute i skogen kanske, med öppen spis, härlig brasa och vinden tjutande utanför…värma sig framför brasan…oj, det blev nästan lite julstämning där….

Kampen om fönsterbrädan fortsätter. Vår katt har hittills inriktat sig på den ena sidan och inte brytt sig så mycket om den andra, därför har vi inte bundit fast adventsstaken på den andra sidan…tyvärr……….
Så, den åkte i golvet häromdan och naturligtvis slutade alla lampor att fungera 🙂

Så, igår inhandlades nya lampor (vet ni, det var dyrare att köpa nya lampor än att köpa en hel ljusstake, helknasigt!). Och – jag tog helt enkelt och knöt fast den andra ljusstaken också, med paketinslagssnören (heter det så?).

Idag åkte jag faktiskt längdskidor för första gången den här vintern. Vi har ju inte fått så mycket snö här ännu så det har inte gått att köra upp riktiga spår. Men istället får man göra som i gamla tider, så jag körde upp ett eget spår direkt med skidorna, sedan åkte jag det en par vändor. Så det blev faktiskt 6 km skidåkning till slut. Runt -10 grader så det var rätt så skönt faktiskt!

Det slog mig förresten när jag var ute och åkte att jag ser ju ut som en vandrande reklampelare för Lundhags – borde få sponsorpengar därifrån snart 🙂
Nåja, ett plagg var inte från Lundhags utan det var en tröja jag fick i farsdagspresent som jag verkligen stortrivs i. Om man kan älska en tröja så är det en ”älska-tröja” jag har! Icebreaker är märket, har den på typ varje dag!

Nä, nu hoppas jag kylan ger sig och vi får lite mer snö så det kan bli mera och bättre skidföre!

Sköt om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x