Julgransmanual – och den första köldknäppen avklarad

1. Jag kan bara konstatera att vi lever i en IT-värld. I alla fall hemma hos oss. Just nu sitter frugan och jag 50 cm ifrån varandra och chattar med varandra. Jo, de e sant…

2.  Min bil är nedlagd, den finns inte längre eller hur jag ska tolka SAAB’s nedläggning. -Uh-uh-uh-uh, jag gråter, ett stycke bilhistoria går i graven… eller… kan det finnas nån lösning på sikt ändå? Konkurs och sedan ett enkalre uppköp av någon som vill fortsätta? Vem vet, inte jag, men som SAAB-fantast är det tungt.

3. Kylan har lagt sig lite, vi återgår till lite mer ”naturlig” temperatur. Julen verkar kunna bjuda på skön, härlig vinter!!

4. På tal om julen, här kommer en guide till hur julgranen skall hanteras – och det är mycket viktigt att denna guide följs om ni vill ha en lugn och fridefull jul och en gran som ”håller måttet”. Klicka här för att hämta julgransmanualen- julgransmanual!!

5. Nu har jag inte tid med detta mer. Jag ska ta ett glas vin och chatta vidare med min fru.

Ha en skön helg och glöm inte att läsa igenom Julgransmanualen!!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x