Ipred

..har satt sina spår. Internettrafiken i Sverige har nästan halverats efter 1 april. De e’ många oroliga som avvaktar med nedladdning av musik o filmer nu. Den här gången verkar det som en ny lag har gett utslag på hur folk reagerar. Film o musikindustrin har fått en helt annan möjlighet nu att ”sätta dit” fildelare/nedladdare. Hoppas nu bara att mediaindustrin ser till att det blir riktiga alternativ till ungdomar och även äldre att ladda ner favoritmusik och film till vettiga priser – tekniken finns!

Ikväll har Crossroad repat igen – som vanligt blir det ett antal Eagleslåtar och lite Creedence o annat godis för musikörat.

Till helgen/veckoslutet ska det tydligen bli riktigt varmt o skönt här uppe i norden – det ryktas om 15-17 grader. Då borde snön åka bort med ordentlig fart – skönt. Dax för riktig vår och värme!

Nä, nu måste jag sent om sider packa resväskan för några dagar nere i Zagreb. Det ska bli intressant – även om man inte hinner se så mycket mer än flygplatser, hotellrum o konferenslokaler. Men nån liten sväng ute på stan ska man väl hinna med.

Sköt om er ute i stugorna – vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x