Inredningsprogram

Undrar vad mitt eget inredningsprogram ska heta?

Arga snickar’n är ju upptaget, Bygglog (vet inte om det passar ;-), Äntligen hemma, också upptaget.. skulle isåfall vara Äntligen Snickarbyxor. Det känns som man bor i snickarbyxor dygnet runt snart. Jag jag blir ju snygg i dom i alla fall, säger frugan 🙂 (dom har sina sätt att locka männen till stordåd).

Ja, ja, musikrumsbygget går framåt i alla fall. Nu är all panel på plats, all el är klar, så imorgon kväll blir det väl lite spackling och förberedelse för målning. Sedan ska det andra fönstret in också.

Dagens skönaste grej i sportvärlden gjorde väl Bengt-Åke Gustavsson som tog time-out med 0,7 sek kvar i bronsmatchen mot Tyskland – och bytte målvakt !! En rolig gest i sista sekunden som förbundskapten för Sverige – Sveriges framgångsrikaste dessutom.

Annars slås jag av ljuset den här årstiden – man blir lika överrumplad varje av av ljuset här i norr. Sent i går satt jag i uterummet och njöt av nattljuset – fantastiskt!

Nu är det söndag kväll och efter en intensiv snickarhelg så sitter jag faktiskt och njuter av en kall öl (Staropramen) och lite jordnötter…

…och just nu i detta ögonblick leder Tjeckien med 2-0 mot Ryssland! Blir en intressant sista period!

Ha det gott mina vänner!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x