Jag är lite nyfiken på om det är nån i trakterna kring Rissna som lyckats få se en björn i år. Skriv gärna o berätta så lägger jag ut det här. Det är alltid intressant information.

Ikväll var det extra lugnt här hemma – Anton, sonen, är på ett litet skolläger. Dom ska cykla Sundsjön Runt och övernatta. Det tyckte han skulle bli jättespännande. Han ringde hem vid tiotiden ikväll och berättade att ”nu skulle dom gå och lägga sig”.

Snart har maj månad också slut – det går med en hiskelig fart. På måndag är det juni månad som gäller – och nästa helg är det nationaldagsfirande på Zenit i Rissna. Passa på att titta in där då – kaffe o tårta är aldrig fel!

…sen tror jag det är dags för Busbua att ha lite fixardag snart. Alla som har barn på föräldrakoperativet Busbua har fixardagar då man städar upp kring gamla skolan, fixar trasiga saker o lekanordningar, byter ut och gör det bättre för barnen helt enkelt. Varje fixardag brukar vara ett lyft för närområdet och lekparken i Rissna.

Nu ska jag packa väskan och dra till Stockholm några dagar. Det kanske blir några inlägg därifrån, vem vet, även om det inte är från Rissna precis……

Ha det gött i sommarvärmen (som kommer)…