Igår fick min sambo sparken!!

Jo, de e sant! Det var faktiskt vad hon ville…
En riktigt fin sådan …och, jag ska montera ihop den idag…. 

————

Bengt G skrev till mig igår och funderade kring när DM på skidor gick här i Rissna – nån som kommer ihåg när det var? Hur många som deltog? Hur stora var dom tävlingarna? Själv minns jag att vi ungdomar fick vara föråkare och spåra på morgonen sms lån utan uc så att spåren skulle vara fina och ”inåkta” innan tävlingarna startade. Skicka gärna in lite så kan jag lägga upp lite info här.

PS! Dagens melodikryss gick som en dans!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x