Hockey-VM och utvecklingsmöte på Zenit

Ikväll var jag ner till Zenit i Rissna på ett ”utvecklingsmöte”. Mötet handlade om att man kan söka Leader-pengar (EU-pengar) för utveckling av landsbygden. En hel del idéer kom upp redan på detta möte – tanken är att flera (alla) ska få bidra med idéer för en utvecklande bygd.
Så nu gäller det att komma på bra idéer som kan ”utveckla oss”!

Ishockey-VM

Hockey-VM, mer rörigt än vanligt! Danmark sopar till både Finland och USA! Norge vinner över Tjeckien!
Sverige lyckades i alla fall rädda skinnet mot Frankrike med 3-2 – skönt!

I övrigt känns det väl lite sådär med hockey-VM i mitten på maj – för att få riktigt drag i detta så måste man lägga mästerskapet under vintertid samt se till att det är uppehåll i övriga ligor så ALLA bra spelare kan vara med – då blir det ett riktigt VM!

Ising!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
carina thellbro
Guest
carina thellbro
14 år sedan

Hej! Såg att det skulle vara möte om ideer till Leader pengar när jag var hos mamma. Jag sitter i LAG Leader Lappland, och det är bra att man drar ihop möten, men var noga med att arbeta igenom en ansökan noga. Det är ju så petigt. Kan vara en jättebra ide som faller igenom p.g.a. att ansökan är ogenomtänkt. Ta hjälp av administrativ personal. Vi har en anställd på heltid som får lov att tipsa och hjälpa. Ta reda på alla kriterier som ska uppfyllas, (finns en lathund, ca 4 sidor). Vi har tyvärr sett en del mindre bra… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x