Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Dags att stänga 2009 – vi öppnar en ny lucka 2010!

Nytt årtionde – nya chanser!

2009 har varit ett innehållsrikt år för min del. Det största var naturligtvis att gifta sig! Att dessutom få göra det i strålande sol vid sommarstugan Kvarntorpet intill Ismundens strand var helt fantastiskt.

Andra stora minnen var att min bror fyllde 50, att få uppleva Åsgård Session Band, fjällvandringen uppe vid Hemavan med bestigningen av södra Lapplands högsta topp på närmare 1800 meter. Att få åka ut och spela musik för festglada människor som gillar den typ av musik vi spelar har varit andra minnen.

Rissna.se

Den här lilla websidan har under året utvecklats till att få otroligt många besökare, långt, långt mer än jag kunde ana.
Besöksantalet och frekvensen har stadigt ökat under året och ligger nu på ca 800 unika besökare per månad. Antal besök per månad är numera över 4000!!

Tack till alla er som tittar in på sidan!

Nu stänger vi 2009

Som sagt, det är dags att stänga 2009 och blicka framåt mot ett nytt år. Vad det nya året innehåller det vet ingen – vad jag vet är att det gäller att ta vara på alla stunder i livet och verkligen njuta så mycket man kan. Livet är alldeles för kort för att hoppa över njutningen – jag tror faktiskt att det går att hitta möjligheter till njutning oavsett väder, vind, årstid osv.

Nu vill jag passa på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!
Skål alla vänner runtom i vårt land och fortsätt njut av livet!

img_0128-1
Gott Nytt År!

Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x