God fortsättning på er alla!

Julmaten avklarad och hälften av allt julgodis är uppäten (vi jobbar på den andra halvan för tillfället)!

Häromdan blev det en sväng till storstan (Östersund för oss då…). Vi bjud alla våra barn på en biodag i julklapp, Susanne och jag tittade på sista delen av Milennium-filmerna, Luftslottet som sprängdes. De tidigare vi sett har ju varit helt fantastiskt bra och den sista var inte dålig den heller! Har ni inte sett dem så rekommenderar jag er att titta på dessa filmer – och läs gärna böckerna också – dom är ju fantastiskt bra!

…åsså har jag åkt på en släng av ryggskott, inte riktigt, men i gränslandet – inte kul!!

Kallt är det också – vi har -27 just nu här i Rissna! Sätter man ett plustecken framför så blir det snödjupet vi har just nu, precis 27 cm djupt.

Roger har börjat preparera elljusspåret också, så kommer det bara lite mer snö, så ska det bli skönt att komma sig ut och åka lite skidor – bra Roger!

Nästa evenemang här i Rissna är motionsdansen på Zenit på trettonhelgen, Hasse & Co spelar. Själv skulle jag ha repeterat igår men ryggeländet sa ifrån 🙁

Fick en fråga av Sten i Gästboken – och visst kan man få sig en @rissna.se adress av mig. Jag tar 100:-/år, vilket är självkostnadspris för mig. Eventuellt kommer jag att byta webbhotell för att få ner priset på mailadresser, men i dagsläget kostar det mig en hundring per år och mailadress. Jag är dessutom väldigt nöjd med hur det har fungerat på Space2U som är leverantören av denna webbplats. Men tänk er att ha sommarismunding@rissna.se!

Jag ser i min lilla omröstning att majoriteten tänker avge ett nyårlöfte – rösta ni också om ni inte gjort det redan.

Ha det gott i vintersverige!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Majja
Guest
14 år sedan

Det saknas lite snö för att det ska bli riktigt roligt att åka skidor i spåren, och det är några minusgrader för mycket för att man ska slippa frysa.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x