Fredag och rockkavajen ska på!

Jaha, då var vi framme vid fredag igen….skönt!

Eller har ni helgångest?
Ja, jag menar ni kanske trivs bra på jobbet och inte gillar helgen riktigt 🙂 eller har ångest över hur ni ska rösta på söndag. Ja, ja, om ett par dar är i allafall valstöket över och det finns plats för lite annat i media – för just nu är det bara politik, överallt!

Ja, ja….
Nu nåt intressantare! Ikväll blir det rock’n roll för hela slanten för mig…jag och Göran ska ut på turné! Fendern, Ibanez’n och munspelen är laddade och klara! ..och nya turnébussen är nybesiktad, packad o klar!
Ett litet aber… tyvärr ska församlingen som vi ska spela för, äta ärtsoppa innan vi ska spela, så jag gruvar mig faktiskt lite…. 😉

Ser ni att det verkligen börjar gå mot höst nu?
Löven faller och det regnar och är lite småkallt. Jag har inte sett några riktiga höstfärger här hemma ännu, jag hoppas det hinner bli lite innan alla löv har trillat ner.
…och mörkt börjar det bli också. Känns lite trist faktiskt, men man får försöka hitta lite ljusglimtar i tillvaron även under hösten.

Ha en trevlig helg – vartän ni befinner er och ta hand om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x