Fredag och pizza!

Jo, precis!
Arbetsveckan är slut och dax för vila ett par dagar!

Det blev pizza till middag idag. Ja, det finns ju ingen Pizza Hut här i Rissna, så vi fick fixa pizzan själv – men den blev god ändå! Riktigt god faktiskt!
Men oj vad mätt man blir av hemgjord pizza. Den blir ju inte riktigt lika tunn och fin som en köpt pizza (kan ju bero att det var jag som knådade ut degen 🙂 ) men smaken var det inget fel på!
Så Pizza Hut får det bli en annan gång. Förresten Pizza Hut finns väl inte i Östersund? Nä.., men tusan andra pizzerior, typ en i varje kvarter.

Kvällens vin blev Zinfandel Cline 2009 – ett vin jag varmt kan rekommendera, se bara till att ha korkskruven framme. Varför kan man inte göra alla vinflaskor med skruvkork? Det borde alla flaskor ha – enkelt och bekvämt, alltid!

Nu blir det Idol, lätt nersjunken i soffan som en uppladdning inför morgondagens spelning här på hemmaplan! Har ni inte anmält er så gör det – vi är två band som ska se till att ni blir underhällna! Åsgård Band inleder med en massa härliga låtar som underhållning och senare på kvällen tar Crossroad över och öser över er ett gäng härliga rock och poplåtar på ett löpande band!
Välkomna!

Ha en bra kväll i tv-soffan!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x