Fredag kväll och gitarren i min hand

Ja, så sitter man här med sin lilla gitarr (för att inte säga ukulelen, den är ännu mindre)!

En vecka fylld av förkylning/härdsmältor och berg-o-dalbanor är slut, o det är jag också 😉 – nu kommer helgen och det är meningen att man ska vila upp sig lite. För min del blir det till att krya på sig för att få rösten i ordning till midsommarhelgens spelning.

Jag ska förresten lägga ut några bilder på mitt musikrum – dom kommer att finnas här under Min Hemstudio.

Attans vad det har regnat sedan igår kväll – som ni kanske hört på riksnyheterna har det varit stora översvämningar i Åre – fullt så farligt har det inte varit här, men det har kommit över 50 mm sedan i natt – huh!
-Förresten, var det inte dom 50 mm som skulle komma förra helgen?

Häromveckan snurrade jag runt och letade lite låtar till vår spelning på Lillsandsvallen i mitten på juli och fastnade hos Totta Näslund. Han har faktiskt gjort många fina låtar. Totta blev 60 år och dog i cancer 2005, alldeles för tidigt. Nu hittade jag ingen som passade till vår spelning men jag hittade en fin duett med Josefin Nilsson som dom gör ”för jäkla” bra tillsammans. Egentligen en Elvislåt som heter Always on my mind. Dan Hylander (i Raj Montana Band) har översatt den till en svensk version.

Njut av den……Musik ger vibbar – trevlig helg!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x