Fisk i massor

Inga bildbevis har jag men ikväll drog jag upp 11 öringar på bäckmete!! Stenbit kallar vi bäcköring här  på våra breddgrader. Vete tusan om jag fått 11 stycken samma kväll nån gång förut – roligt var det!!
Bra skörd tycker jag och så otroligt roligt att fiska på detta vis. Det är rogivande och skönt (förutom myggen då) att gå efter en bäck och leta upp de ställen som öringen står på och försöka lura dem. Dom är försiktiga av sig, så det gäller att ha bra mask och smyga sig fram efter bäcken.Då kan man ha tur och lura de rackarna.

Jag har varit lite slö att skriva de senaste dagarna, men det har varit lite mycket nu, som det heter. Hursomhelst, hoppas ni har det bra ute i stugorna – nästa helg är det förresten Rissnadagarna – då finns en hel del aktiviteter att gå på. Det är marknadsdag, tävlingar, danskväll, sommarfest på Lillsandsvallen mm. Välkommen till Rissnabygden då!

Har ni sett förresten att jag lagt till en liten ruta med väderinformation som jag fått av Pohlman.

Tittar som hastigast på tältfrågan jag har till vänster i frågespalten. Inte många som svarat men det verkar ändå vara så att de flesta väljer att sova inomhus. Frågan får väl ligga ute ett tag till så får vi se vad som händer….

Ha en bra dag – vi ses och hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x