F-n vad det blåser kallt!

Usch, likadant vartenda år!
Sommar, sol, (inte så mycket i år då kanske), sensommar/höst och lite mysigt med mörka kvällar, sen helt plötsligt blir man lika överrumplad – kallblåst och nordanvind och elände…. och aldrig vänjer man sig…

Hmm,  jag har förresten glömt att berätta om min hustrus nya metod att baka choklad/after eight-kaka. Inte så svår, men speciell… I korta drag ungefär så här; Blanda ingredienserna i vanlig ordning, grädda (gärna lite för lite), sen när du ska vända kakan, så vänd den mot dig och helst över dig. Det var så jag tolkade gårdagens helgens tillagning – tyvärr fick jag inte ta nån bild på själva resultatet…., fattar inte varför…..

Ingen vet hur det gick till eller varför…., men en stund senare så stod hon där igen, nu i nya kläder och med bestämd blick! Och senare på kvällen åt vi en underbar efterrättskaka! Tack älskling för alla dina påhitt!

Värt att komma ihåg, jag är nog totalt värdelös att baka och hade nog inte klarat av någon av metoderna hon använder!

Har repeterat lite musik ikväll – det gick bra som tusan och jag tror att Crossroad’s spelning på rockaftonen den 21 november på Zenit i Rissna blir en kanonkväll – hoppas ni alla kommer då – det blir tacosbuffé också under samma kväll! Toppen!

På vägen hem ikväll från Zenit, så mötte jag inte en björn, men däremot Mickel Räv, så håll i era kattor, så dom inte stryker med!

Till helgen blir det nog ett biobesök – dax att titta på Flickan som lekte med elden!

Håll i hatten och ha en skön dag!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x