En dag i juni

…och snart vänder det. Bara några dar kvar sedan blir det mörkare igen – tro’t eller ej!
…men vi ska väl inte hänga läpp för det! Solen är framme och visar av sig OCH det ska bli varmare snart – till veckan kommer värmen och sommaren på riktigt!

Mår lite illa över att det inte blivit nåt gitarrlir de senaste två veckorna – bara förkylning och jobb – inte bra…
Men det blir väl nån kväll framöver. Göran och jag i Crossroad har flera låtar ”på G”. Behöver ni nån musik till festen i sommar eller i höst så hör av er!
Några helger finns fortfarande lediga 😉

Hörni’ – det är midsommarafton om några dagar – fram med sillen och nyperan och njut – strunta i om vädret är lite halvknackigt – fira midsommar vetja!!

För er som vill dansa runt stången så finns den möjligheten också – på Lillsandsvallen – en otroligt vacker plats som Hembygdsföreningen förvaltar.

…och imorron kommer Apple med sin och min efterlängtade uppdatering till min iPhone – ja, jag vet att jag är en tekniknörd, men det struntar jag i.

Såg förresten att denna sida rissna.se nu seglat upp på första platsen på Google när man söker på Rissna –  kul! Det börjar närma sig 500 unika läsare varje månad och det pendlar nu mellan 1500 och upp till 2500 besök per månad – under hur länge det ska fortsätta att stiga egentligen? Huh!

Soliga, varma hälsningar till er alla i cyberrymden! Det blir ingen midsommarskål idag, den får ni först på midsommarafton!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x