Det var visst torsdag idag….

Helt slut efter en vanlig torsdag…puh!

Jag brukar inte skriva om jobbet här men jag måste ändå skriva några rader om hur det är att vara mitt emellan två jobb…ja det brukar ju heta så om man är arbetslös, men jag har en annan variant jag…
Jag har bytt jobb, ja det blev klart redan i våras, men ingen ersättare har funnits till mitt ”gamla” jobb och nu ”sitter jag här i leran” – med dubbla arbetsuppgifter!
Men den 8 november börjar äntligen en ny medarbetare som ska ta över mina gamla arbetsuppgifter – så den dagen ser jag verkligen fram emot.

Idag var första dagen för denna höst som det varit minusgrader hela dygnet. Jag var ut och sprang på lunchen idag och faktiskt så kände jag suget av att åka skidor av den vita snön som ligger så fint!


Det är riktigt skönt att springa en sväng och rensa hjärnan och fokusera på intressantare saker än jobbet en liten stund. Jag brukar ha lite skön musik i öronen när jag springer!

Idolskvaller
Alice lämnar Idol och tillbaka i morgondagens fredagsfinal kommer Minnah som åkte ut förra veckan.

Musikstudio
Har jobbat en del med vår nya låt på repertoaren ikväll (Sweet Child Of Mine..), ingen låt man bara spottar ur sig märker jag. Sen har jag fnulat lite på andra låtideér också. Man kan ju inte ställa till så man blir ”järalöus”

Ha en skön fredag!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Maidi
Guest
Maidi
13 år sedan

Sweet child of mine kommer ni att få till ordentligt till sommaren.
Här har det faktiskt också snöat lite. Jag hoppas på en vit jul för det har vi aldrig haft här nere.
Hälsningar från era sydlga fans.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x