Att fånga små upplevelser

Ibland behövs det inte så mycket för att må gott – njuta av tillvaron och livet.
För några dagar sedan gick vi en liten eftermiddagspromenad för att leta lite mossa till jul. Det hann att bli lite skumt (skymning) men ändå så underbart härligt att få vistas ute i skog o mark. Livskvalitet är lite av mitt nya motto, att försöka fånga ögonblicket i dagen…carpe diem.

Här några bilder från utflykten;
Vi stannade till vid en bäck för Sanna var lite törstig – det är gott med ”naturligt” vatten. Sedan försökte jag ta en bild mitt i skogen trots skymning. Det är inte så enkelt, men ändå skoj att testa. Jag har dragit ner färgerna lite i bilden så den fått ett lite mer svartvitt och trolskt utseende.
Och fika måste man också göra! Det är den nya älskade Lundhagsryggan som syns på bilden.

Idag, onsdag, på lunchen så hängde jag på mig kameran och gick en liten runda för vädret var sagolikt vackert och lite frost låg kvar i gräset så jag passade på att krypa ner och fånga lite detaljer i naturen.

 

Visst är naturen vacker!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x