Dags för måndag igen…

Japp, så var den helgen slut. Det är dags för en ny vecka igen.

Här i Rissna blev det riktigt fint väder idag, vi hade faktiskt över 18 grader ett tag och det är vi inte bortskämda med i september. Även solen tittade fram ett tag, till skillnad mot kvällen som nu blev ganska regnig…

Idag testade jag att springa lite längre, både för att se om min krånglande hälsena ”ville var med”, men även för att testa kroppen efter förkylningen. Det blev 8 km och det gick faktiskt riktigt bra! Skönt!
Det är otroligt vad man orkar mer av att motionera, jag märker t.o.m. av att det går lättare och bättre att spela och sjunga när man har lite ”kondis”.

Ja, vi har repat lite ikväll också, vi i Crossroad, dvs Göran och jag. Hela repertoaren fick sig en omgång…det gick ganska bra faktiskt! Så på fredag blir det turné och lite gamla goda låtar klingande ut ur våra högtalare utanför Gällö.

115000:- för en toastol!
På tal om musik… hade ni tänkt köpa John Lennons toalett så är ni för sent ute – det gick på auktion häromvecken. Den som köpte stolen fick punga ut med 115 000:- 🙂 Stolen ska ha stått i det hus där Lennon bodde under 60-talet.

Nä, dax att sova för att orka med månda’n!

Vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x