Dagen före…. 8 maj

Det finns många galna idéer i många familjer – vi är inget undantag… och jag antar att det jag tänkte berätta nu har växt fram ur mina knasiga tankar.

Vi firar Åke-dagen (jag har namnsdag då) – den har blivit en stor dag i vår familj. Så stor att barnen kan prata om den under hela året – att det är nåt man inte får missa. OCH imorgon fredag är det dags!!

…och hur firas den då – jo genom att alla som vill får äta hur många Mums-Mums och Cocosbollar man vill – och den som ätit mest vinner. Det är en stor ära att vinna denna prestigefyllda tävling. Alla som vill delta i denna tävling är välkommen!
Jag tror rekordet är 11 Mums-Mums från några år tillbaka och det är Marcus Boije som har det!

Mums-Mums på er alla!!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x