Blommor och bin

Det blev en fin eftermiddag och en underbar kvällsol!

Jag gjorde en liten sväng med kameran och fotade lite blommor idag. Det blommar ju precis överallt och det är ju bara såå vackert! Eller hur?!
Jag fick se enhel del bin också på ett ställe, därför fick rubriken bli ”blommor och bin”, perfekt så här i sommartider 🙂

I alla fall så satte jag mig med bilderna nu ikväll och gjorde några ”utsnitt” som jag tänkte bjuda på. Det jag gjorde idag när jag fotade vara att köra på manuell bländarinställning och det är ett tips jag kan ge er att försöka er på. Om man försöker få en så stor bländaröppning (lågt bländarvärde) som möjligt så kan man få härliga bilder med kort skärpedjup där bara det som är i centrum blir skarpt och resten blir skönt suddigt, eller med en fin bokeh, som man säger i fotovärlden.

Här kommer några sommarbilder… Den första bilden är den ungerska syrenen som blommar vitare än vitt här hemma i år. Den sista bilden, den på biet kunde jag inte hålla mig ifrån att göra i svart/vitt. Den blev så underbart vacker i svart/vitt.

Sköt om er!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Maidi
Guest
13 år sedan

Finfina bilder på min ära….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x