1:a december

Då sitter man här igen. Lördagsmorgon.
Med lite kaffe och ett par mackor har jag krupit upp i soffan i uterummet och har sett (och ser) ljuset komma och dagen börja vakna.
Med tända ljus blir det riktigt mysigt även om det börjar bli lite kyligt här nu. Får nog stänga här snart för säsongen. Jag har ju köpt kökssoffa nu så det ska nog ordna sig med att sitta ”inne” också.

Igår kväll tittade jag på Tack för musiken. Jag tycker det är jättemysigt att titta på program där man kommer artisterna lite närmare inpå livet. Ikväll är det ju Så mycket bättre också.
På tal om musik så ringde det en person mitt i programmet igår och ville boka upp musik till nästa sommar! Är jag redo att ge mig ut igen då? Hoppas det.
Varför jag skriver så ska jag berätta i ett annat inlägg om Gitarren. Det ligger ett, nej det ligger flera, inlägg och väntar på att publiceras på min sida. Jag är ju inte rädd för att skriva om varken känslor eller vad jag tycker. Det är mitt sätt att komma framåt bara.
Det ligger ett inlägg om novemberbilder och väntar också, tanken var ett jag skulle lägga ut det redan förra helgen men den helgen innehöll bara en dag av någon anledning 🙂 även om den saknade dagen kändes väldigt lång. Men kanske det kommer denna helg – vem vet.

Sitter och bläddrar i en tidning också som kom häromdan – Längdåkning special – och jag längtar verkligen till att kunna åka lite skidor. Det är otroligt skönt för hela kroppen. Snacka om allsidig träning.

Och idag börjar adventskalendern – den får man inte missa!

Kram på er – om ni vill hörs vi om ens stund i Melodikrysset.

20121201-084256.jpg


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mia E
Guest
11 år sedan

Jolly Bob

Sanna Jonsson
Guest
Sanna Jonsson
11 år sedan

En strålande solig och vacker dag i Mariestad -2 grader men inte en snöflinga ännu.

Mia E
Guest
11 år sedan

Älvdalen: -8 lätt snöfall

gun
Guest
gun
11 år sedan

Morgonpromenad, 3 km, avklarad i ett vintervackert Gustavsberg
Bengt – det är bara att börja vallningen 🙂

Berta
Guest
Berta
11 år sedan

morron här i Dalsland är det knappt 1 cm snö o nga -°.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x