16 okt igår… Fingal hade namnsdag!


Min gitarr!
Min gitarr!

…och jag blev ett år rikare 🙂

Jodå, jag hade en fin födelsedag, den räckte ända tills idag när nära och kära kom och hälsade på.

Av min fru och mina barn fick jag en riktigt, riktigt fin födelsedagspresent, dom ”räddade Willy”…eller ja, den stackars gitarren som har hängt en längre tid på musikaffären och ropat ”-Bengt!, Bengt! -kom och hämta mig!”

En underbar countrygitarr med skön ton i, lite mera ”swuung” än i den vanliga akustiska gitarren.
Det ska bli intressant att spela in lite med den i studion och använda den i live-sammanhang också.

Måste berätta en grej. Jag fick ett sånt där kuvert med lite olika lotter av mina föräldrar. Det var både ”Tia”, ”Bingo” o ”Triss” o lite sånt, sex stycken lotter närmare bestämt…och jag vann på de fem första lotterna!!! Helt otroligt! Bara småvinster, men ändå. Nästan så man blev lite besviken när det inte var någon vinst på den sista lotten 🙂

..och sen fick jag ju en fin present av MODO också, dom vann mot HV71 med 5-1 igår! MODO ligger faktiskt på 5:e plats nu, strax efter rivalen Timrå…

Fint väder var det också igår och det blev en 8km löprunda. Skönt att springa bort lite tårtkalorier!

Göran och jag jobbar på låten Sweet Child o’ Mine just nu som vi ska försöka få in i repertoaren, ett jäkla plockande med strängarna i introt – puh! Jag har knölat på en hel del i helgen med dessa toner, vi får se om det ”sätter sig” till slut.

Dags för en ny vecka, det blir väl hårdbröd nu efter all tårta 😉

Ha det gott – vi hörs!


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Maidi
Guest
13 år sedan

Den låten gillar jag verkligen.
Sicken go familj du har som räddade Willy åt dig.

Maidi

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x